Prikupite nove kontakte, povećajte aktivaciju kupaca i potaknite dodatnu prodaju korištenjem SMS nagradnih igara

ORGANIZACIJA I KOMPLETNO RJEŠENJE ZA SMS NAGRADNE IGRE

Putem SMS-a možete jednostavno organizirati nagradne igre i natječaje. Ne postoji učinkovitiji kanal od SMS-a za stupanje u kontakt s postojećim i novim kupcima, pogotovo kada je riječ o zabavnom sadržaju poput nagradnih igara.

Sudjelovanje u nagradnim igrama putem SMS-a je intuitivno i omogućava korisnicima da se prijave brzo i jednostavno, gdje god se oni nalazili. Nagradna igra se najčešće oglašava tradicionalnim marketinškim kanalima – časopisi, letci, pakiranje proizvoda, posteri u trgovinama, itd. Sve što sudionici trebaju je poslati SMS sa ključnom riječi na dedicirani kratki broj.

Nudimo Vam kompletno rješenje za čitavu proceduru nagradne igre, koja uključuje automatizirano izvlačenje dobitnika i obavještavanje pobjednika putem našeg korisničkog sučelja.

Kako odabrati pobjednika nagradne igre? Kako kvalitetno organizirati nagradne igre? Za kompletno rješenje javite se putem e-maila našem timu stručnjaka.

Saznajte kako do novih kupaca organiziranjem jednostavnih SMS nagradnih igara. Besplatno se konzultirajte s nama.

KONTAKTIRAJTE NAS
whatssapp-business-provider

SMS NAGRADNE IGRE - PRILAGODITE STRATEGIJU VAŠEM POSLOVANJU

Povećana aktivacija kupaca

Zatražite od kupaca da unesu broj računa kako bi sudjelovali u nagradnoj igri – tako ćete ih motivirati da posjete Vašu fizičku trgovinu.

nagradne-igre-hrvatska

Motivacija za dodatne kupnje

Nakon što se korisnici uspješno prijave za nagradnu igru, pošaljite im kupon kako biste ih dodatno motivirali za kupnju.

nagradne-igre-strategija

Prilikom organiziranja nagradne igre valja imati na umu i pravne aspekte. Nagradne igre regulirane su Zakonom o igrama na sreću. Za različite tipova igara (nagradna igra i nagradni natječaj) postoje različita pravila. Naši iskusni stručnjaci pomoći će Vam oko svih pravnih aspekata - javite nam se za besplatne konzultacije.

Generiranje novih kontakata

SMS nagradne igre izvrstan su način za prikupljanje novih kontakata kojima u budućnosti možete slati marketinške kampanje. Interaktivnim i zanimljivim pristupom možete stvoriti bogatu bazu zainteresiranih kupaca.

nagradne-igre-organizacija

Praćenje cijele nagradne igre putem jednog korisničkog sučelja

Putem naše platforme za nagradne igre možete pratiti čitav tijek Vaše nagradne igre i analizirati rezultate. Pratite korisnike od prijave pa sve do trenutka kada iskoriste vaučer ili kupon, sve unutar istog sučelja.

nagradne-igre-analitika

Pružit ćemo savjetovanje, tehnologiju i sve potrebne elemente za uspješnu organizaciju nagradnih igara putem SMS-a.

Kontaktirajte nas
whatssapp-business-provider