Politika privatnosti

Zadnja promjena: Ožujak, 2021.

Hvala Vam na posjeti naše Web stranice i interesu za naše usluge. NTH uzima zaštitu osobnih podataka kao pitanje od velike važnosti te postupa s njima u skladu s time. Ova Politika privatnosti namijenjena je pružanju informacija posjetiteljima web stranice o tome koji se osobni podaci prikupljaju prilikom posjete istoj, kako se obrađuju te koje se mjere poduzimaju u svrhu njihove zaštite.

Svi pojmovi koji se koriste u ovoj Politici privatnosti imaju značenje istovjetno značenjima iz Uredbe (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka).

 1. Voditelj obrade osobnih podataka

Voditelj obrade osobnih podataka: NTH Mobile d.o.o.

Adresa: Međimurska 28, Varaždin, Hrvatska

E-mail: info@nth.ch

Kao voditelj obrade osobnih podataka u vezi s ovom web stranicom, obvezni smo obavijestiti Vas o svrhama prikupljanja Vaših osobnih podataka. Prilikom posjete našoj web stranici dobrovoljno nam dostavljate neke od podataka u skladu sa svrhama opisanima niže u ovoj Politici privatnosti.

 • Pitanja u vezi sa zaštitom osobnih podataka

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja koji se odnose na obradu ili zaštitu Vaših osobnih podataka slobodno nas kontaktirajte na e-mail: dataprotection@nth.ch

Sve dane privole možete povući u  bilo kojem trenutku slanjem zahtjeva na e-mail: dataprotection@nth.ch

 • Zašto i na kojem temelju obrađujemo Vaše podatke

Posjeta našoj web stranici

Prilikom posjete naše stranice koristimo usluge trećih strana, kao što je Google Analytics, kako bismo prikupili standardne podatke iz internetskog dnevnika i detalje o obrascima ponašanja posjetitelja. To činimo kako bismo saznali podatke poput broja posjetitelja različitih dijelova web mjesta. Ti se podaci obrađuju samo na način koji nikoga ne identificira. Ne činimo i ne dopuštamo Googleu da čini bilo kakvo otkrivanje identiteta posjetitelja naše web stranice. Također koristimo LinkedIn Analytics. Dodatne informacije potražite u odgovarajućoj obavijesti o privatnosti.

Kada pregledavate našu web stranicu, automatski postavljamo potrebne kolačiće na vaš preglednik. Možete prihvatiti oglašivačke ili analitičke kolačiće. Podaci koje prikupljamo pomažu nam u održavanju i poboljšanju naše web stranice i poslovanja. Obično uključuje vašu IP adresu, vrstu preglednika, stranice koje ste posjetili i redoslijed kojim ste ih posjetili, kao i jeste li novi ili ponovni posjetitelj. Za više informacija pročitajte naša pravila o kolačićima

Posjeta našim društvenim mrežama

NTH koristi određene društvene mreže. Ukoliko nas kontaktirate putem neke od naših društvenih mreža, čuvat ćemo Vaše podatke i koristiti ih u skladu s ovom Politikom privatnosti.

Prisutni smo na sljedećim društvenim mrežama:

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nth-business-messaging/

Upiti o poslovnoj suradnji ili uslugama koje pružamo

Kada nas kontaktirate u vezi s našim uslugama, koristimo sljedeće kontakt podatke:

 • Ime i prezime
 • E-mail adresu
 • Broj telefona/mobitela

Navedene podatke koristimo u svrhu provođenja radnji koje prethode sklapanju ugovora i kasnije sklapanju ugovora te također obrada navedenih podataka predstavlja za nas legitimni interes u smislu razvijanja poslovnih odnosa i moguće poslovne suradnje. Vaše podatke čuvat ćemo tri godine od dana kada smo ih zaprimili. U slučaju sklapanja ugovora između Vas i NTH, obvezni smo po zakonu čuvati Vaše podatke i dulji period.

Prijave za radna mjesta, studentski rad ili pripravništva

U slučaju da ste zainteresirani za rad ili pripravništvo u našem trgovačkom društvu, tijekom selekcijskog postupka, ovisno o njegovoj fazi, možemo obrađivati sljedeće podatke:

 • Ime i prezime
 • E-mail adresu
 • Broj telefona
 • Vaš životopis
 • Rezultati testiranja

Ako nema otvorenih natječaja, Vašu otvorenu molbu molimo dostavite na posao@nth.ch. Navedeni podatci će biti prikupljeni na temelju našeg legitimnog interesa za pronalaskom novih radnika također i na temelju činjenica da su navedeno radnje koje prethode sklapanju ugovora odnosno do njega dovode.

Vaše podatke pohranit ćemo na rok od dvije godine od dana predaje na temelju Vaše privole nakon čega će oni biti obrisani. Ukoliko niste suglasni da se podaci čuvaju nakon Vaše prijave ili selekcijskog postupka molimo Vas da nas o tome obavijestite.

U slučaju sklapanja ugovora, podaci će se čuvati u skladu sa zakonom propisanim rokovima čuvanja.

 • Tko ima pristup Vašim podacima

Samo ovlašteni zaposlenici imaju pristup Vašim podacima i isključivo u svrhu izvršavanja svojih zadataka. NTH neće prosljeđivati Vaše podatke trećim stranama niti im dopustiti pristup Vašim podacima osim ako drugačije nije navedeno u ovoj Politici ili na temelju na zakonu utemeljenog zahtjeva nadležnog državnog tijela.

 • Gdje i kako čuvamo Vaše podatke

Svi podaci koje prikupljamo nalaze se na našoj internoj informatičkoj infrastrukturi koja je zaštićena na odgovarajući način od svih rizika po najvišim standardima.

 • Vaša prava

Temeljem Uredbe (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedi iste imate sljedeća prava:

 • Pravo na informaciju o Vašim podacima koje naše društvo obrađuje;
 • Pravo na pristup osobnim podacima;
 • Pravo na ispravak osobnih podataka;
 • Pravo na brisanje osobnih podataka („Pravo na zaborav“), u skladu sa zakonom;
 • Pravo na ograničenje obrade osobnih podataka;
 • Pravo na prenosivost podataka;
 • Pravo na prigovor putem e-mail: dataprotection@nth.ch