VIJESTI I ZANIMLJIVOSTI

NTH Business Brunch with Rakuten Viber: poslovni događaj koji spaja inovacije i tehnologiju

nth-business-brunch-with-viber

Velika nam je čast najaviti događaj Business Brunch with Viber, koji organiziramo u suradnji s jednim od naših najistaknutijih dugogodišnjih partnera – Rakuten Viberom. Podsjetimo, NTH je prvi Viberov partner koji je u Hrvatskoj i ostatku regije omogućio provedbu usluga Viber for Businessa i time brojnim kompanijama pružio mogućnost kvalitetnijeg načina za povezivanje s kupcima.

Planiran za 14. ožujka 2024. godine, s početkom u 11 sati u prostorima Wespa Business & Loungea u Zagrebu, ovaj događaj nudi priliku za priliku za stvaranje novih poslovnih veza, razmjenu ideja te učenje od najboljih u industriji.

Svrha događaja je predstaviti načine, mogućnosti i primjere iz prakse korištenja Viberove aplikacije kao idealnog alata za unapređenje komunikacije između brendova i njihovih korisnika. Također, predstavit će se i široki porfelj usluga koje NTH i Rakuten Viber zajedničkim snagama mogu ponuditi poslovnim klijentima.

Plan i program događaja

  • 11:00 – Registracija i networking
  • 11:10 – Pozdravni govor od strane NTH-a (Angela Sinković)
  • 11:15 – Viber kao super aplikacija za poslovne korisnike (Berina Tanović & Dino Kulić)
  • 11:45 – Priče o uspjehu i primjeri korištenja (Hrvatska Pošta, Lesnina XXL, i drugi)
  • 12:00 – Business messaging rješenja za svaki brend
  • 12:20 – Q&A session
  • 12:30 – Brunch & networking

Osim što događaj nudi priliku za saznati najnovije trendove u korištenju različitih komunikacijskih kanala u poslovanju, Business Brunch with Rakuten Viber također će pružiti uvid u prednosti koje donosi partnerstvo s NTH-om u vidu integracije Viberovih poslovnih rješenja.  Otkrit ćemo kako slanje obavijesti i promotivnih poruka putem ove aplikacije može transformirati komunikacijsku strategiju svakog branda i osigurati bolje rezultate.

business-brunch-viber-event

Kroz predavanja, diskusije i praktične primjere iz industrije, predstavit ćemo i chatbot kao ključnu platformu za upotpunjavanje korisničkog iskustva, koja korisnicima pruža jednostavan uvid u sve usluge na jednome mjestu. Uz to, događaj će biti i jedinstvena prilika za predstavljanje Viberove najnovije usluge Business Calls.

Pridružite se ovom inovativnom poslovnom događaju u krugu inspirativnih govornika, zanimljivih diskusija, networking prilika i još mnogo toga!

Sudjelovanje je besplatno, no broj mjesta je ograničen. Registrirajte se putem poveznice: https://nth.hr/en/viber-business-messaging-event/

Zainteresirani ste za suradnju?

Kontaktirajte nas

VIJESTI I ZANIMLJIVOSTI